Pupjes zijn bij ons vanaf de leeftijd van 8 weken van harte welkom om te komen lessen. Wel raden we je aan om de pup eerst een week lekker thuis te houden, bij te laten komen van zijn verhuizing en eerst de tijd nemen om aan elkaar te wennen.

Bij DogConnect kan je op ieder gewenst moment instromen met je pup, wij werken niet met een start-datum.  Een ieder traint op zijn eigen tempo en we kijken goed naar het individu.

Het Pup-Pakket bestaat in totaal uit 7 fysieke lessen. Dat is 1 Start Les, 6 praktijk lessen op onze les locatie in Tubbergen. De pup lessen vinden plaats in de Oneven Weeknummers. Je lest dus om de week. Tevens bieden wij bij het  “fysieke” les programma een Digitaal Lespakket aan. Als cursist van DogConnect kan je inloggen op een afgesloten deel van deze site en kom je bij onze instructie filmpjes en theorie die als aanvulling dienen op het fysieke lesprogramma. Het zijn oefeningen die thuis te gebruiken zijn of als soort van naslag werk kunnen dienen.  Bij dit Digitale Lespakket hoort ook een Zoom Lezing met de titel “Hoera, ik heb een Pup!”
Tijdens de les zijn er altijd 2 instructeurs die de les verzorgen en per lesmoment zijn er maximaal 4 puppen.

De eerste keer dat je met je pup  naar DogConnect toe komt nodigen we je uit voor de Start Les. Deze is op de woensdagavond om 19.00 uur, of 19.45 uur of 20.30 uur. Dit al naar gelang de hoeveelheid aanmeldingen.

In de Pup lessen zal het volgende behandeld worden:

  • Samen wandelen, het leren lopen aan een lijn
  • Het Hier Roepen en Vrij geven
  • Kijken op Naam oefening
  • Basis begrippen zoals Zit en Af
  • Begroeten, aanraken en aanhalen
  • Spel-lesje, met andere pups onaangelijnd leren spelen

Je ontvangt van ons bij de Start Les een hand-out met informatie, een speeltje en goody-bag van Prins Petvoeding. Kosten van het Puppen Pakket; 130 euro.

Centraal in al onze lessen, ongeacht welke leeftijd de hond heeft, staat het hebben van Connectie en het positief werken met onze hond. We sluiten alle lessen af met een spelvorm of een hersen/denk werkje.

GEZINSBEGELEIDING 

Behoefte aan wat extra begeleiding?
Lopen jullie samen tegen wat moeilijkheden aan, lastig om met elkaar als gezin op 1 lijn te komen rondom de pup of wil je graag eens extra aandacht van een trainer? Dan is er ook de mogelijkheid om los van de Pup Les een afspraak te maken voor GezinsBegeleiding. In een consult op onze les locatie van 30 minuten richten we ons dan volledig op je eigen vraag of aandachtspunt. Kosten zijn 30 euro per consult.

THUISSBEGELEIDING

Liever dat we bij je thuis komen voor een pup consult? Ook geen probleem, kosten zijn dan 50 euro, plus km vergoeding.  Vraag ons naar de mogelijkheden.